Найбільшою загрозою є те, що в Офісі президента Зеленського є російська агентура, - Горбач

Політичний експерт Володимир Горбач заявив, що найбільшою загрозою національній безпеці та обороні України є те, що в Офісі президента України Володимира Зеленського є російська агентура

Про це він повідомив в етері програми "Змістовно з Христиною Яцків" на Еспресо.TV.

"Загроза найбільша яка є – це не те, що провалила спецслужба чи не провалила якусь свою спецоперацію. Найбільшою загрозою є те, що в Офісі президента є російська агентура. Це найбільша загроза національній безпеці й обороні України", - заявив Горбач.

Політичний аналітик також додав, що вже немає сумнівів у тому, чи була спецоперація щодо вагнерівців. Запитання у тому, чому спецоперація по захопленню вагнерівців була провалена. І якщо вона була провалена не на рівні спецслужб, а на рівні політичного керівництва держави, то це мала би бути справа про державну зраду на найвищому керівному рівні держави.

"Для цього є в державі лише один інструмент – парламентський контроль, той інструмент, який називається тимчасова слідча комісія. Тому що всі інші слідчі органи – і СБУ, і ДБР, і ГПУ – контролюються з Офісу президента України", - уточнив Горбач.

Політичний експерт Володимир Горбач також прокоментував заяву генпрокурорки Венедіктової про порушення трьох справ: "Якщо пані Венедіктова каже, що три справи порушили саме ДБР, то швидше за все, на мою думку, йдеться про розслідування хто саме спричинив витоки інформації про сумнівну нараду у президента. Хто, які державні службовці, в тому числі й зі спецслужб українських, зробили так, що ця історія не померла так, як би хотіли в ОП, сама собою. А те, що вона випливла на поверхню, вона обговорюється і може, в принципі, в нормальній ситуації, якщо буде розслідування, зрештою призвести до імпічменту президента Зеленського".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb