Російський чемпіон заради бою з Усиком готовий піднятися у надважку вагу

Чемпіон світу в напівважкій вазі росіянин Артур Бетербієв заявив, що заради бою з українцем Олександром Усиком готовий піднятися у хевівейт

Про це повідомляє РБК-Спорт.

За словами чемпіона світу в напівважкій вазі (до 79,9 кг) за версіями WBC (Всесвітньої боксерської ради) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) Артур Бетербієв зізнався, що хоче ще раз вийти на ринг з колишнім абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі (до 90,7 кг) українцем Олександром Усиком, який зараз виступає у хевівейті.

"Коли він став абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі, мені стало цікаво зійтися з ним уже в професіоналах, хоча для мене це був ризик, оскільки він важче на 10 кг. Я висловлював бажання піднятися в його категорію заради поєдинку. Але їхня сторона не відреагувала на це. Бій з ним мені цікавий", - сказав Бетербієв.

Росіянин нагадав, що зустрічався з Усиком серед любителів.

"Ми боксували з аматорським правилами. Три раунди - дуже мало. Інші рукавички. Все інше. Цікаво, як пройде наш бій з 12 раундів в професіоналах. Хоча, повторюся, для мене це великий ризик. Усик неслабкий хлопець, абсолютний чемпіон. Мені цікаво зустрітися з найкращим", - зазначив Бетербієв.

Росіянин та українець тричі зустрічалися в аматорському боксі. Одна перемога на рахунку росіянина, дві - в активі українця.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb