Нардепа Юрченка допитали, для нього проситимуть арешт із можливістю застави у 6,5 млн грн, - САП

Спеціалізована антикорупційна прокуратура звернеться з клопотанням про обрання запобіжного заходу нардепу Олександру Юрченку, якого підозрюють в отриманні хабара, у вигляді арешту з можливістю внесення застави у розмірі 6,5 млн грн

Зміст

Про це повідомляє пресслужба САП.

Зазначається, що прокурорами САП та детективами НАБУ, після вручення підозри народному депутату України Олександру Юрченку, проведено допит вказаного депутата в якості підозрюваного та вручено клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

"Так, антикорупційні органи проситимуть суд взяти народного депутата під варту з можливістю внесення застави у розмірі 6,5 млн грн", - йдеться в повідомленні.

У САП зазначають, про дату та час засідання з обрання запобіжного заходу буде повідомлено додатково.

  • Нагадаємо, НАБУ підозрює Івана Фіщенка та Олександра Юрченка в тому, що вони отримали хабар за внесення поправок до законопроєкту.
  • 17 вересня генпрокурор Ірина Венедіктова підписала підозру нардепу від "Слуги народу" Олександру Юрченку, чийого помічника зловили на хабарі.
  • Народному депутату Олександру Юрченку повідомили про підозру, його підозрюють в отриманні хабарів за голосування за певні законопроєкти.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb