Промоутер розповів, коли чекати на бій Усика проти Джошуа

Промоутер Едді Хірн заявив, що український боксер Олександр Усик планує провести бій проти британця Ентоні Джошуа у 2021 році

Про це повідомляє Sky Sports.

За словами Хірна, Усик не збирається відмовлятися від статусу обов'язкового претендента на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації), який дає йому право зустрітися із переможцем поєдинку між Ентоні Джошуа та болгарином Кубратом Пулєвим.

"Звичайно, Усик не відступить. Він хоче поєдинок проти переможця бою Джошуа - Пулєв за титул чемпіона світу за версією WBO. Може бути, містер Чісора вставить йому палки в колеса, як це зробив Олександр Повєткін з Ділліаном Уайтом. Все може трапитись. Усик вважає, що він може вийти, здобути хорошу перемогу в суперважкій вазі, а потім перейти до бою за титул чемпіона світу в 2021 році", - сказав Хірн.

Джошуа володіє титулами чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) WBO та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

До кінця 2020 року Ентоні Джошуа має зустрітися з Кубратом Пулєвим, а Олександр Усик провести бій проти іншого британця – Дерека Чісори.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb