Спецоперація щодо "вагнерівців": Арахамія заявив, що "особисто блокуватиме" створення ТСК

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія пообіцяв, що особисто блокуватиме у Верховній Раді створення тимчасової слідчої комісії щодо операції українських спецслужб щодо затримання бойовиків ПВК "Вагнера"

Про це він заявив у коментарі журналістам, передає "Прямий".

"Є питання доступу і допуску до державної таємниці. Наприклад, я в Комітеті національної оборони та безпеки. І в нас не всі члени Комітету навіть мають доступ та допуск… Якщо, припустимо, це спецоперація, як пишуть ЗМІ, була виконана разом з іншими спецслужбами інших країн, то ви думаєте, що це буде схвалено спецслужбами інших країн, що їхні закриті стосунки будуть якимось чином обговорені у суспільстві?", - сказав Арахамія.

Читайте також: "Я категорично проти": Арахамія про створення ТСК щодо роботи спецслужб у справі "вагнерівців"

Він розповів, що є підкомітет з розвідки, в якому є люди зі всіх фракцій в парламенті, які можуть отримати допуск та доступ, запросити будь-яку персону в цій країні на доповідь у закритому форматі. А потім стисло, не розголошуючи ніяку таємницю, доповісти суспільству, чи є зрада.

Читайте також: Спецоперація щодо "вагнерівців": "Голос" зареєстрував постанову про створення ТСК, - Рахманін

"Я не розумію, навіщо політизувати діяльність спецслужб. Це дурість. Партія “Голос” хотіла чомусь це зробити. Я доповів і довів до них свою думку, що якщо ви хочете дійсно розібратись, а не робити з цього якісь політичні речі, приходьте на комітет з розвідки…Я буду блокувати особисто. Бо я вважаю, що всі керівники спецслужб, хто брав участь і не брав, всі без виключення, що це взагалі дурниця", - додав Арахамія.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb