Вивезли в ліс та пограбували: на Київщині поліцейські затримали зловмисників, які викрали 21-річного хлопця

Поліцейські затримали зловмисників, які біля банкомату силоміць заштовхали молодого чоловіка до автівки, вивезли в ліс, побили, пограбували, прив'язали до дерева і покинули

Про це повідомляє Нацполіція.

У місті Буча невідомі біля банкомату силоміць заштовхали чоловіка  до автівки. Потім вивезли в ліс, побили та вимагали гроші за "життя". 

Про викрадення людини до поліції повідомив свідок. 

"Для затримання зловмисників поліція ввела спеціальну операцію, на розшук викрадачів були орієнтовані наряди поліції Київщини, столиці та суміжних областей. Автівку, яка підпадала під орієнтування, розшукали у сусідньому місті Ірпінь група реагування патрульної поліції та оперативники місцевого відділу поліції", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в автівці були водій та пасажир. Один з них уродженець Сумщини, інший - громадянин Грузії. Саме вони виявилися викрадачами. 

"Поліцейські затримали чоловіків у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час проведення невідкладного обшуку в автівці зловмисників поліція виявила: гранату, запал, ножі, рації, рукавиці та мотузки. Також проведено обшук й за місцем проживання чоловіків, де поліцейські вилучили зброю та ніж",  - йдеться в повідомленні.

Потерпілого 21-річного хлопця поліцейські розшукали у лісосмузі. 

Зазначається, зловмисники відібрали у нього сумку з особистими речами та поїхали в невідомому напрямку, залишивши потерпілого прив'язаним до дерева.

Наразі затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцейські перевіряють їх причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Київської області.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Вирішується питання оголошення про підозру.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb