Юрченка виключено з фракції "Слуги народу", - Стефанчук

Перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук оголосив про виключення народного депутата Олександра Юрченка зі складу фракції "Слуга народу"

Про це перший віцеспікер сказав наприкінці засідання Ради 17 вересня, передає "РБК-Україна".

"Відповідно до частини 3 статті 60 Регламенту Верховної Ради України та згідно з рішенням депутатської фракції політичної партії "Слуга народу" від 14 вересня 2020 року повідомляю про виключення зі складу депутатської фракції політичної партії "Слуга народу" народного депутата України Юрченка Олександра Миколайовича", - оголосив Стефанчук.

Раніше Офіс президента заявив про зухвалу поведінку Юрченка. В ОПУ очікують, що він буде співпрацювати з правоохоронцями. У президента Володимира Зеленського сподіваються, що матеріали у цій справі зібрані в достатній кількості, щоб було можливим довести відповідні звинувачення у суді.

  • Нагадаємо, НАБУ підозрює Івана Фіщенка та Олександра Юрченка в тому, що вони отримали хабар за внесення поправок до законопроєкту.
  • 17 вересня генпрокурор Ірина Венедіктова підписала підозру нардепу від "Слуги народу" Олександру Юрченку, чийого помічника зловили на хабарі
Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо