Вітчизняна мережа вибудувала багаторівневу систему контролю якості

Із 2017-го року мережа проходить сертифікацію на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO. Сертифіковано 502 торговельних точки, ще 130 — у процесі перевірки

За більш ніж двадцятирічний період роботи на вітчизняному ринку ритейлу компанія АТБ вибудувала багаторівневу систему контролю якості. Яка фактично виключає потрапляння на полиці магазинів неякісних продуктів харчування та товарів широкого вжитку. Із 2017 року мережа проходить сертифікацію на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO. Сертифіковано 502 торговельних точки, ще 130 — у процесі перевірки.

“Найголовнішим критерієм вибору товару для покупців — є безпека товарів. І тому компанія АТБ-маркет слідкує завжди за якістю та безпекою товарів”, - каже керуюча магазином Вікторія Сивоконь.

Щомісяця відділ контролю відбирає з полиць магазинів близько тисячі найменувань продукції. Яку відправляють на ретельне дослідження у лабораторії. До того ж, якість перевіряють на усіх етапах — від сировини, на виробництві, при зберіганні і до моменту оплати товару на касі.

“Продукти перевіряються за фізико-хімічними, мікробіологічними показниками та показниками безпеки. Весь асортимент супермаркетів АТБ відповідає високим стандартам європейської якості. За цим невпинно керує відділ контролю якості, постійно проводяться позапланові та планові внутрішні перевірки. Також проводяться аудити у постачальників та виробників”, - додає Вікторія Сивоконь.

АТБ співпрацює з розгалуженою мережею власних виробників та імпортерів. Принципова відмова від посередників далась взнаки. Товари для покупців стали доступнішими в ціні.

“На сьогодні АТБ маркет — найбільша мережа супермаркетів, якій довіряють понад, 3,5 мільйони українців. І це виправдано тим, що АТБ маркет постійно пропонує найкращі найсвіжіші товари. Безпечні, якісні, нижчою за ціною на 10-15 відсотків, ніж середньоринкова”, - каже керуюча магазином.

Позитивні відгуки і у відвідувачів, які відмічають якість та доступність цін. Мережа АТБ — одна з найбільших в Україні. Налічує 1154 відділення у 296-ти населених пунктах.