Затримання підозрюваного в побитті Балуха: у МВС розповіли подробиці нападу

Затриманим, якого підозрюють в нападі на колишнього політв'язня Володимира Балуха, виявився киянин, 1988 року народження

Про це повідомляє пресслужба МВС.

Правоохоронці повідомляють, що 7 вересня, затриманий чоловік прийшов у гості до знайомого, який працює охоронцем в одному з ресторанів.

Також, 7 вересня Володимир Балух разом з друзями відзначали річницю визволення з полону в ресторані "Козак". Близько опівночі він вийшов із закладу і попрямував до ресторану "Edem".

"Там у нього виник конфлікт із невідомим. Чоловік вдарив його ногою - потерпілий впав і втратив свідомість. Після цього зловмисник втік, не надавши постраждалому допомогу. Вранці Володимира Балуха госпіталізували у лікарню", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці наголошують, що сьогодні, 18 вересня, зловмисника затримали.

"Ним виявися місцевий мешканець, 1988 року народження.  Під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №4  затриманому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід", - йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb