Навальний розповів, як проходить його відновлення у "Шаріте"

Російський опозиційний політик Олексій Навальний опублікував другий пост з моменту отруєння. Він про те, як проходить його відновлення, як він себе почуває

Повідомлення з'явилося в його інстаграмі, передає Еспресо.TV.

"Давайте розповім, як йде моє відновлення. Це вже ясна дорога, хоч і неблизька. Всі поточні проблеми на кшталт того, що телефон в моїх руках даремний, як камінь, а налити собі водички перетворюється в цілий атракціон, - то пусте. Поясню. Зовсім нещодавно я не впізнавав людей і не розумів, як розмовляти. Щоранку до мене приходив лікар й казав: "Олексій, я приніс дошку, давайте придумаємо, яке на ній написати слово". Це доводило мене до розпачу, бо хоч я вже і розумів в цілому, що хоче доктор, але не розумів, де брати слова. В якому місці голови вони виникають? Де знайти слово і як зробити так, щоб воно щось означало? Усе це було геть незрозумілим. Втім, як висловити своє відчай, я теж не знав і тому просто мовчав. І це я ще описую пізній етап, який сам пам'ятаю", - розповів політик.

Читайте такожПрофесор Андрій Зубов: Путін боїться. Народ невдоволений, а армія ненадійна

Наразі ж йому значно краще.

"Зараз я хлопець, у якого тремтять ноги, коли він йде сходами, але зате він думає: "О, це ж сходи! Ними підіймаються. Мабуть, треба пошукати ліфт". А раніше я би просто тупо стояв і дивився", - зазначив Навальний.

Свій поточний стан він визначає як перехід від "технічно живої людини" до стану того, "хто має всі шанси знову стати Вищої Формою Істоти Сучасного Суспільства".

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо