З нагоди Дня міста у Черкасах проведуть лише змагання з бігу

У неділю, 19 вересня 2020 року, у зв’язку з проведенням у Черкасах легкоатлетичного забігу "Черкаська десятка 2020", присвяченого Дню міста, з 09:30 до 12:30 буде тимчасово припинено рух бульваром Шевченка

Про це із посиланням на фейсбук Черкаської міської ради передає Еспресо.TV.

На час проведення забігу в середмісті буде тимчасово перекрито рух транспорту. Обмеження матимуть місце по ходу руху колони бігунів такими вулицями:

• з 09:30 до 12:30 - бульв. Шевченка між вул. Можайського та вул. Вячеслава Чорновола;

• з 06:00 до 14:00 - вул. Лазарєва між бульв.Шевченка та вул. Хрещатик на час облаштування стартового містечка та зони нагородження учасників забігу.

На час проведення забігу рух тролейбусних маршрутів на відрізку проведення змагань бульваром Шевченка здійснюватися не буде.

Об’їзд міських автобусних маршрутів здійснюватиметься вулицями Можайського, Надпільною, Благовісною, В`ячеслава Чорновола.

"Варто зазначити, що цей забіг - один з запланованих заходів, приурочених до відзначення Дня міста Черкаси. Більшість святкових масових заходів у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації були перенесені на більш сприятливий період", - наголошують у міськраді.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо