"Динамо" погнало футболіста збірної України, якого підписали місяць тому

Форвард Артем Кравець та київське "Динамо" дійшли згоди про розірвання контракту

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

"Таке рішення було прийнято після бесіди із головним тренером Мірчею Луческу та президентом "Динамо" Ігорем Суркісом. Керівництво київського клубу пішло назустріч Артему та дало можливість перейти до іншої команди, де він зможе отримувати більше ігрової практики", - йдеться у заяві клубу.

За інформацією Sport.ua, після матчу зі "Львовом" (3:1) у Кравця і Мірчі Луческу стався конфлікт. Румун висловив гравцеві своє невдоволення, Кравець - відповів і це не сподобалося тренеру. Після розмови Луческу з Ігорем Суркісом було прийнято рішення розірвати дворічний контракт з футболістом.

Артем Кравець – вихованець "Динамо". Дебютував за основний склад у червні 2007 року. Загалом в УПЛ за "Динамо" форвард провів 65 матчів і забив 26 м’ячів. Всього на його рахунку 106 матчів і "біло-синій" футболці і 33 забиті м’ячі.

Окрім столичного клубу 31-річний форвард встиг пограти за німецький "Штутгарт", іспанську "Гранаду" і турецький "Кайсеріспор", за який провів 2 останні сезони, зіграв 53 матчі і забив 16 м'ячів

За національну збірну України Кравець провів 23 матчі, забив 8 м'ячів.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо