Шмигаль намагається догодити Зеленському, але робить йому погану службу, - Розенко

Колишній віце-прем'єр-міністр Павло Розенко заявив, що єдине, чим прем’єр Денис Шмигаль запам’ятовується на своїй посаді – це повною лояльністю до президента Володимира Зеленського

Про це він заявив в ефірі програми "Вердикт із Сергієм Руденко" на Еспресо.TV.

"Я думаю, що єдине, чим він (Денис Шмигаль – ред.) запам’ятовується – це повною лояльністю до Володимира Зеленського. Це намагання вгодити будь-якій його примхи, уловити будь-який настрій, зайвий раз похвалити його, зайвий раз сказати: "ми з президентом". Він намагається дуже сильно не вип’ячувати себе, а знаходиться десь в тіні", - зазначив Розенко.

За його словами, Шмигаль потихеньку лобіюює інтереси одного з представників українських олігархічних сил, висуванцем яких він є.

"Отака попадливість до Володимира Зеленського набуває дуже дивних форм. І це ми побачили нещодавно з довічною стипендією батьку Володимира Зеленського. Шмигаль замість того, щоб розповідати людям про коронавірус, захищати людей, говорити з людьми про проблеми, які сьогодні в суспільстві і як уряд розв'язує злободенні питання - Шмигаль написав цілий пост у Facebook про те, як необхідно у цей момент уряду розглянути це питання надання довічної стипендії видатному діячу освіти Олександру Зеленському. Ось в цьому все оточення президента, яке заглядає у рот, намагається йому догодити, але з іншого боку робить йому погану службу", - наголосив Розенко.

Він зазначив, що окрім намагання догодити Зеленському: "іншої роботи від Шмигаля ні по реформуванню системи охорони здоров’я, не по боротьбі з COVID-19, не з відродженням української економіки, не по створенню робочих місць ми ж не бачимо. Тобто, тим, чим повинен займатися уряд – сьогодні уряд не займається".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb