В Україні відкрився російський онлайн-магазин, який продає одяг із зображенням Путіна та символікою СРСР

В Україні 21 вересня запустився інтернет-магазин одного з найбільших російських онлайн-ритейлерів Wildberries.ua, який продає одяг із зображенням Путіна та символікою СРСР

Про це пише Ain.ua.

Згідно з повідомленням, 21 вересня 2020 року в Україні запустився інтернет-магазин wildberries.ua, який є одним із найбільших російських онлайн-ритейлерів.

"Wildberries - це російська компанія, один з найбільших онлайн-ритейлерів РФ. Правда, в описі wildberries.ua значиться, що компанія зареєстрована у Варшаві. Насправді ж, це російський проєкт, його засновник - Тетяна Бакальчук, одна з найбагатших жінок РФ", - пише Ain.

Видання зазначає, що компанія активно розширюється в РФ і звертається за допомогою до місцевої влади.

У виданні зазначили, що клієнтам в Україні доступно більше 3 млн найменувань товарів, серед яких - продукція російських компаній. Клієнти інтернет-магазину зможуть отримати замовлення у 8 тис. партнерських точках видачі або ж кур'єрською доставкою додому. 

При цьому йдеться, що серед партнерів інтернет-магазину служба доставки Meest і Нова Пошта. Заявлений строк доставки - 10-12 днів.

Водночас, український блогер Антон Ходза на сторінці у Facebook повідомив, що інтернет-магазин Wildberries в Україні продає футболки з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним, символікою Росії та СРСР.

"Нарешті! А то ми не знали, де купити футболку з Путіним. Або набір для вишивання Путіна. Або може хочете футболку Полиция Росии? А за ВДВ? А може хочете двоголову курку? А герб СРСР? Тут все є! І ціни у гривнях!", - написав Ходза.

Ходза також допустив, що співрпраця російського ритейлера з "Новою Поштою" та "Meest" є неправдивою, та запитав компанії, чи є вони партнерами цього магазину. 

Крім того, блогер звернув увагу Служби безпеки України на ситуацію з продажем одягу з символікою країни-агресора.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb