Ексчемпіон світу заявив про намір битися з переможцем бою Усик – Чісора

Колишній чемпіон світу WBO у надважкій вазі новозеландець Джозеф Паркер має намір зустрітися із переможцем поєдинку між українцем Олександром Усиком та британцем Дереком Чісорою

Про це повідомляє BT Sport Boxing в YouTube. 

За словами Паркера, йому цікавий бій із переможцем зустрічі Усика проти Чісори, який здатен створити українцю проблеми.

"У Чісори є паливо в баку. Він показав, що у нього достатньо бензину, щоб переслідувати суперників, викидаючи удари. Тому бій з Усиком і є таким цікавим. Я думаю, що тут все залежить від того, хто пристріляється і буде активніше боксувати. Як ви знаєте, Чісора тисне. Я не можу дочекатися поєдинку. Я хочу битися з будь-яким з цих хлопців", - сказав Паркер.

Також новозеландець зазначив, що досі прагне взяти реванш у британця Ділліана Вайта.

"Ділліан Вайт на моєму радарі з часів моєї поразки. Ми видали хороший бій. У той день він виявився кращим, але я завжди говорив, що можу зробити це. Сподіваюся, у нас буде реванш в майбутньому. Мені плювати, з ким битися. Я вийду проти будь-якого бійця ", - запевнив Паркер.

Джозеф Паркер здобув чемпіонський титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) у 2016 році, перемігши американця Енді Руїса. У 2018 році у новозеландця титул відібрав британець Ентоні Джошуа.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb