Ексфутболіст "Барселони" погодився тренувати Нідерланди на Євро-2020

Новим головним тренером збірної Нідерландів стане колишній капітан національної команди Франк де Бур

Про це повідомляє De Telegraaf.

Франк де Бур підпише контракт зі збірною Нідерландів до літа 2022 року. Офіційно про призначення 50-річного тренера буде оголошено впродовж тижня.

На посаді головного тренера збірної Нідерландів Франк де Бур змінить Рональда Кумана, який очолив іспанську "Барселону". Обов'язки головного тренера збірної Нідерландів тимчасово виконував Двайт Лодевегес.

На посаду нового тренера також розглядалися кандидатури Франка Райкарда і Петера Боса, але перший не захотів відновлювати тренерську кар'єру, а другий вважав за краще залишитися в німецькому "Байєрі".

Відомо, що до тренерського штабу де Бура увійде колишній форвард збірної Нідерландів та англійського "Манчестер Юнайтед" Руд ван Ністельрой.

Останнім місцем роботи Франка де Бура була "Атланта Юнайтед" зі США. Також нідерландець тренував італійський "Інтер", нідерландський "Аякс" та англійський "Крістал Пелас".

Під час ігрової кар'єри Франк де Бур був капітаном збірної Нідерландів. На клубному рівні виступав за "Аякс", "Барселону", турецький "Галатасарай", шотландський "Рейнджерс" та "Аль-Райян" і "Аль-Шамаль" з Катару.

Збірна Нідерландів є суперником України по групі на Євро-2020.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb