Ломаченко знову може змінити вагову категорію

Український боксер Василь Ломаченко заявив, що вкотре може змінити вагову категорію

Про це повідомляє Yahoo Sports.

За словами Ломаченка, якщо у напівсередній (до 57,2 кг) та другій напівсередній вазі (до 59 кг) вимальовуватимуться великі бої, то він повернеться у категорії, де раніше був чемпіоном світу.

"Я можу битися в напівлегкій і другій напівлегкій вазі, якщо там будуть великі бої. Без проблем. Перший напівсередній дивізіон? Не зараз", - сказав Ломаченко.

Це пов'язано з тим, що більшість опонентів українця в легкій вазі (до 61,2 кг) переважають його у габаритах, не кажучи про представників першого напівсереднього  дивізіону (до 63,5 кг).

"Подивимося, чи зіграють свою роль габарити Лопеса. Його розміри - хороший шанс для нього, але бокс - це не тільки габарити і потужність", - оцінив Ломаченко перспективи свого наступного суперника Теофімо Лопеса зі США.

Поєдинок Ломаченко – Лопес відбудеться 17 жовтня у Лас-Вегасі. Переможець стане абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,2 кг).

Василь Ломаченко володіє титулами WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації). Теофімо Лопес утримує пояс IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb