Xiomi анонсувала вихід в Україні фітнес-браслета з функцією безконтактної оплати

Компанія Xiomi з 23 вересня запускає в Україні продаж фітнес-браслета з функцією безконтактної оплати

Про це пише Na chasi.

"Компанія Xiomi оголосила про запуск в Україні Mi Smart Band 4 NFC - модифікації фітнес-браслета з функцією безконтактної оплати", - пише видання.

Зазначається, що продукт є спільною розробкою Xiomi та Mastercard і доступний ексклюзивно для власників карток цією платіжної системи.

За інформацією видання, першими скористатися новим фітнес-браслетом зможуть власники карток Mastercard від 10 банків: А-Банк, Альфа-Банк Україна, "Банк Восток", Ощадбанк, ПриватБанк, ПУМБ, Укргазбанк, Concordbank, monobank та Укрсиббанк.

За словами генерального менеджера Xiomi в країнах Центральної, Східної, Північної Європи та Балтії Томі Чена, Україна стала однією з перших країн у світі, де Xiomi запускає новий фітнес-браслет.

У виданні також пояснили, що налаштувати безконтактну оплату за допомогою фітнес-браслета можна встановивши на смартфон спеціальний додаток. У нього необхідно додати до шести платіжних карток для здійснення безконтактної оплати.

Також зазначається, що платежі браслетом захищені технологією токенізації Mastercard, яка замінює номер картки на 16-значний код. При цьому підкреслюється, що несанкціонований доступ до даних картки неможливий, а на випадок втрати браслета передбачено ряд захисних заходів.

У виданні додали, що новий фітнес-браслет з'явиться у продажі з 23 вересня і коштуватиме 1 299 грн.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb