Джошуа згоден віддати Усику чемпіонський пояс

Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн заявив, що британський боксер готовий відмовитися від титулу чемпіона світу WBO, обов'язковим претендентом на який є українець Олександр Усик

Про це повідомляє BoxingNews24.

За словами Хірна, Джошуа готовий відмовитися від титулу WBO (Всесвітньої боксерської організації) заради об'єднавчого бою з чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради) британцем Тайсоном Ф'юрі.

"Чи звільнить Джошуа пояс WBO, щоб битися з Ф'юрі? Так, думаю, він би зробив це, якби довелося, але він хоче зберегти всі пояси. Ми хочемо, щоб Ентоні бився з Ф'юрі, незалежно від того, чи дозволить WBO розігрувати свій титул", - сказав Хірн.

Водночас, промоутер висловив сподівання, що Усик дозволить Джошуа позмагатися за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

"Я хочу підійти до Усика і сказати: "Ми звільнимо титул, але чи можемо ми зробити це на наступний день після бою? Мене не хвилює, протримається абсолютний чемпіон день або 10 років - він уже зробить це", - сказав Хірн.

Джошуа, окрім титулу WBO володіє званням чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародної боксерської федерації) та WBA (Всесвітньої боксерської асоціації).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb