Суарес пояснив, чому проміняв "Барселону" на "Атлетико"

Уругвайський форвард Луїс Суарес заявив, що перейшов до "Атлетико", оскільки мадридці здатні конкурувати з "Барселоною" та "Реалом"

Про це повідомляє Diario Sport.

За словами Суареса, він вважає, що повністю реалізував себе у "Барселоні", де став третім за результативністю футболістом в історії клубу.

"Я йду з відчуттям, що повністю реалізував себе. Непросто стати третім кращим бомбардиром в історії клубу. Потрібно бути самокритичним, коли щось йде не так, щоб запам'ятали все хороше, що я зробив. Коли в "Барсі" повідомили, що не розраховують на мене, у мене було багато пропозицій. Я вирішив, що готовий перейти в команду, яка може на рівних конкурувати з "Барселоною" та "Реалом". Я сповнений ентузіазму і хороших очікувань. "Атлетико" - дуже конкурентоспроможна команда", - сказав Суарес.

За "Барселону" Луїс Суарес виступав з 2014 року та вважається одним із найкращих форвардів у історії клубу. Загалом він зіграв за команду 283 матчі та забив 198 голів. Більше за Суареса м'ячів лише у Ліонеля Мессі - 634 - та Сезара Родрігеса - 232.

У сезоні-2019/2020 уругвайський форвард взяв участь в 36 матчах, забив 21 гол і віддав 10 результативних передач.

33-річний Суарес по чотири рази виграв з "Барселоною" чемпіонат і Кубок Іспанії, а в 2015 році став переможцем Ліги чемпіонів.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb