Сутички біля Олімпійського коледжу в Києві: поліція відкрила кримінальне провадження

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом сутичок на території Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного в Києві, в яких постраждали кілька осіб

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

"За фактом подій на території Олімпійського коледжу у Києві відкрито кримінальне провадження. Досудове розслідування розпочато за фактом хуліганства. Внаслідок конфлікту постраждало кілька осіб, в тому числі й правоохоронці", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що сьогодні вдень на території Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного виникла конфліктна ситуація. Поліція на місці уточнила, що конфлікт стався під час візиту ліквідаційної комісії.

"Під час роботи ліквідаційної комісії на території коледжу виник конфлікт. Поліцейські, які на місці забезпечували громадський порядок, негайно втрутилися в ситуацію та припинили протиправні дії. Внаслідок інциденту кілька осіб отримали тілесні ушкодження, зокрема й правоохоронці", - йдеться в повідомленні.

Наразі до територіального управління поліції запрошені обидві сторони конфлікту для надання пояснень та об’єктивного встановлення причин інциденту.

Усі відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Деснянського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Триває слідство.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb