Ferrexpo передала санітарні автомобілі медичним закладам Горішніх Плавнів

Заклади охорони здоров'я м. Горішні Плавні отримали чергову партію допомоги від компанії Ferrexpo.

На цей раз це два санітарні автомобіля Renault Master, які були передані в Лікарню інтенсивного лікування I рівня Горішніх Плавнів і в Центр первинної медико-санітарної допомоги для транспортування хворих в лікарні області та України.

Загальна вартість автомобілів швидкої допомоги становить близько 3 млн. гривень. Дана поставка була здійснена в рамках великої програми допомоги Ferrexpo по боротьбі з COVID-19.

За словами мера м. Горішні Плавні Дмитра Бикова, медичні працівники та міська влада дуже вдячні за систематичну підтримку, яку надають ГЗК Феррекспо. Медичні санітарні автомобілі - це вкрай важливий та необхідний транспорт не лише за часів пандемії коронавірусу, але й в поза епідеміологічний період.

«На жаль, статистика хворих на COVID-19 не тішить хорошими новинами, ситуація також ускладнюється сезонними сплесками інших вірусних захворювань. Ми розуміємо, що медики та пацієнти продовжують потребувати нашої підтримки і не припиняємо програми допомоги, вивчаючи потреби та систематично передаючи необхідне обладнання, транспорт, медикаменти та засоби захисту лікарням», - зазначив Директор Благодійного фонду Полтавського ГЗК В'ячеслав Мінязєв.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb