Луческу всією душею працює на благо клубу, - ексфорвард "Динамо"

У форварда Артема Кравця, який тиждень тому покинув "Динамо", залишились позитивні емоції від співпраці з головним тренером команди Мірчою Луческу

Про це повідомляє телеканал "Футбол".

"Від Луческу дуже хороші враження. Я на собі відчув, що це дуже хороший фахівець. Я розумію фанатів, які налаштовані негативно. Слова, які були сказані раніше, складно забути та пробачити. Сподіваюся, вони знайдуть діалог і прийдуть до якогось консенсусу. Зараз Луческу всією душею працює на благо київського "Динамо". Думаю, це величезний бонус всім молодим футболістам. Їм потрібно слухати кожне його слово, вбирати кожну деталь. Думаю, "Динамо" потрапило в яблучко з цим призначенням", - сказав Кравець.

За інформацією Sport.ua, 19 вересня, після матчу зі "Львовом" (3:1) у Кравця і Мірчі Луческу стався конфлікт. Румун висловив гравцеві своє невдоволення, Кравець - відповів і це не сподобалося тренеру. Після розмови Луческу з Ігорем Суркісом було прийнято рішення розірвати дворічний контракт з футболістом.

Артем Кравець – вихованець "Динамо". Дебютував за основний склад у червні 2007 року. Загалом в УПЛ за "Динамо" форвард провів 65 матчів і забив 26 м’ячів. Всього на його рахунку 106 матчів і "біло-синій" футболці і 33 забиті м’ячі.

За національну збірну України Кравець провів 23 матчі, забив 8 м'ячів.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо