Війна в Карабаху: Азербайджан заявляє про захоплення тактичних висот, вірмени - про 15 вбитих з початку доби

Бої у Нагірному Карабаху продовжились в ніч з 27 на 28 вересня: у невизнаній НКР повідомили про втрати 15 військових

Про це повідомляють прес-служби міністерств оборони Азербайджану, Вірменії та самопроголошеної Нагірно-Карабахської республіки.

За даними вірменської армії, протягом ночі бойові дії тривали з різною інтенсивністю. Також в Вірменії заявили про декілька десятків загиблих азербайджанських військових.

При цьому в Міноборони Вірменії заперечили інформацію Азербайджану про загибель 550 вірменських військових.

У свою чергу в Азербайджані заявили про взяття ряду стратегічно важливих висот навколо села Талиш в Нагірному Карабасі.

"Підрозділи азербайджанської армії, просуваючись з висот і вигідних позицій, звільнених від Збройних сил Вірменії, продовжують контрнаступ з метою закріплення досягнутого успіху. Зайнято кілька вигідних висот навколо села Талиш. Противник зазнав великих втрат", - йдеться в повідомленні азербайджанского Міноборони.

Читайте також: Азербайджан запровадив воєнний стан

Також Азербайджан звинуватив Вірменію у обстрілі міста Тертер на підконтрольній уряду території поруч з лінією зіткнення та районами контролю так званої Нагірно-Карабахської республіки.

"Рано вранці противник відновив наступальні дії із застосуванням артилерії, бронетехніки, в тому числі важкої вогнеметної системи "ТОС". Вірменські підрозділи холоднокровно протистоять зазіханням азербайджанських ЗС, вживають відповідних заходів, завдаючи противнику значних втрат у живій силі і техніці", - у свою чергу заявила речниця Міноборони Вірменії Шушан Степанян.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо