Резніков не чув про ймовірне включення Тищенка до Тристоронньої групи

Заступник голови фракції Слуга народу Микола Тищенко заявив, що входить до нової парламентської групи, яка розробляє законодавчі зміни щодо ОРДЛО. А перший заступник голови делегації в ТКГ Олексій Резніков стверджує, що питання участі Тищенка в ТКГ не обговорювалося

Про це він сказав у коментарі Інтерфакс-Україна.

Тищенко 28 вересня заявив в Facebook, що "не все так добре, як хотілося б", тому що в групу, яка розробляє законодавчі зміни щодо ОРДЛО, входять "відверто слабкі представники, які працюють на відокремлення українців по обидві сторони конфлікту”. Також Тищенко виклав фото з главою делегації України в ТКГ Леонідом Кравчуком.

Резніков сказав журналістам, що рішення про включення до складу ТКГ приймає тільки президент, а усі інші можуть залучати кадри тільки як "представників, експертів, радників".

"Наскільки мені відомо, таке (про включення Тищенка -ред.) не обговорювалося взагалі... Таких консультацій за моєю інформацією, не було", - повідомив Резніков.

На думку Резнікова, Тищенко - один з тих депутатів, які "хвилюються і цікавляться" мінським процесом, але про участь його безпосередньо у складі ТКГ він не чув і в цьому немає необхідності.