Комарницький і Тищенко готують напад на мене, - Лерос

За словами позафракційного народного депутата Гео Лероса, нардеп фракції "Слуга народу" Микола Тищенко та ексспівголова фракції у Київраді "Блоку Леоніда Черновецького" Денис Комарницький готують на нього напад

Про він заявив під час засідання ВР 30 вересня, передає Еспресо.TV.

"Днями, чесний офіцер СБУ передав мені майже 6 годин записів розмови пана Комарницького, "смотрящего" за Києвом. Де також фігурує у розмові Микола Тищенко. У цій розмові вони відверто розповідають про те, як Зеленський їх кришує, як кум Єрмака допомагає йому, а також, що не менш важливо, вони обговорюють як здійснити напад на мене та ще одного народного депутата", - зауважив Лерос.

Нардеп звернувся до Нацполіції, аби його виступ у ВР сприймали як офіційну заяву про злочин.

"Я прошу Національну поліцію України сприймати мій виступ як офіційну заяву на злочин пана Комарницького, пана Миколи Тищенка і його кума, Андрія Єрмака. Із завтрашнього дня я почну публікувати всі ці записи. Я хочу, щоб українці знали, хто зливає національні інтереси України, хто є замовником цього безладу в країні. Також я хочу звернутися до пана Зеленського: так, зараз ви недоторканний. Але колись це скінчиться і ви будете нести повну відповідальність за все, що робите", - наголосив Лерос.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb