Неприємно вражені особистими оцінками Фокіна, - Офіс президента

В Офісі президента заявили, що “неприємно вражені особистими оцінками та коментарями” щодо війни на Донбасі, які дав Вітольд Фокін у Верховній Раді

Про це йдеться у повідомленні на сайті президента України.

“Неприємно вражені особистими оцінками та коментарями, які дав перший заступник глави української делегації в Тристоронній контактній групі Вітольд Фокін у Верховній Раді на засіданні Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування”, - йдеться у повідомленні.

Як пояснили в Офісі президента, кожен, хто представляє державу, повинен пам'ятати, що не можна плутати офіційне з особистим. 

Читайте також: "Махрового ідіота не можна ховати за старістю": Аваков закликав "гнати" Фокіна з ТКГ

“Якщо є розходження в позиціях, а власне бачення, яким би воно не було, відрізняється від державного, потрібно обирати державне доти, доки представляєш державу. Не особисте, а саме державне бачення”, - зазначили в повідомленні.

В ОП нагадали, що саме з російського вторгнення почалася тимчасова окупація Криму, Севастополя й окремих районів Донецької та Луганської областей. Саме Росія  повністю контролює тимчасово окуповані території України та має вирішальний вплив на все, що там відбувається. 

“Безумовно, заявам Фокіна, які категорично розходяться з офіційними позиціями держави, вже надана належна оцінка. Перш за все – суспільством, яке заплатило велику ціну за свої ідеали”, - уточнили в ОП.