Через пожежі КПВВ "Станиця Луганська" тимчасово закрили, - прикордонники

Контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" тимчасово призупинив роботу через поширення пожеж поблизу автодороги, яка веде до КПВВ

Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі програми "Коментар з Анжелікою Сизоненко" на Еспресо.TV.

"КПВВ Станиця Луганська на цей час тимчасова закритий. Фактично люди там не можуть перетнути лінію розмежування. Усе це пов’язано з пожежею, яка вирує поблизу контрольного пункту. Через неї ми чуємо звуки, характерні при детонації боєприпасів. Вогню наразі поблизу безпосередньо контрольного пункту в’їзду-виїзду немає, але велика задимленість цієї території зараз відбувається", - зазначив речник.

За словами Демченка, як тільки сталася пожежа поблизу КПВВ, то було вжито заходів, щоб відвести людей звідти.

"Наразі їх там немає. Водночас, якщо ми будемо бачити, що люди будуть прибувати з окупованої території, то також будемо їх негайно відвозити в безпечні місця. Провокацій жодних не фіксувалось. Ніяких нестандартних ситуацій через це також не відбувалось", - зауважив він.

Демченко наголосив, як тільки ситуація з пожежами стабілізується і не буде жодних ризиків життю та здоров’ю людей, після того буде поновлена робота контрольного пункту.

"Прикордонні наряди також у своїй більшості відійшли у безпечні місця. Але там залишається група прикриття, яка буде робити усе можливе, аби там не було жодних провокацій на тому напрямку", - додав він.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb