iPhone 12: що підготував Apple в 2020 році

15 вересня 2020 року — чергова знакова дата в історії компанії Apple. В цей день буде представлено ряд новинок, але достовірні дані про зміст майбутньої презентації відсутні

Матеріал розміщується на правах реклами.

За повідомленнями від інсайдерів, відданих шанувальників марки чекає анонс iPad і Apple Watch, а новий iPhone 12 світ побачить не раніше, ніж через місяць (або і зовсім вихід на ринок затримається до листопада).

iPhone 12: що нового?

Впродовж останніх років дизайн смартфонів залишався практично незмінним. Змінювалася кількість і розташування камер, колірна гамма поповнювалася новими відтінками, але залишалася звична обтічна форма. У нинішньому році в Купертіно вирішили переглянути це рішення, повернувшись до стилю iPhone 4 і 5 — це підтверджує і дизайн останніх моделей iPad, які порадували строгою геометрією ліній.

Корпорація тримає інтригу, але аналітик Мін-Чі Куо пролив світло на інноваційні рішення, які були впроваджені в нових моделях:

Більш точну інформацію можна буде почути безпосередньо на презентації — користувачів очікує безліч цікавих новинок. Тому не тільки шанувальники цієї марки, але і весь світ уже затамував подих в очікуванні новин, хоч і з високою ймовірністю, дані про Айфон 12 будуть відомі ближче до листопада. 

iPhone 12: які моделі очікуються в новій лінійці?

На початку року аналітики масово висловлювали свої сумніви в тому, що вдасться в принципі випустити нову модель смартфонів. Всьому виною — пандемія, яка відбилася на всіх галузях, адже виробничі потужності Apple розташовані в азіатських країнах, за якими припав найперший і масивний удар. Але корпорації вдалося вистояти в цих умовах, а тому очікується не одна, а цілих чотири моделі нових iPhone:

За прогнозами, а також попередньою інформацією, всі пристрої отримають OLED-дисплеї. Частота оновлення зображення поки під питанням: думки аналітиків і інсайдерів розділилися. Можливо, лінійка Pro отримає екран 120 Гц, але на поточний момент дані досить суперечливі — вдосконалені панелі можуть отримати вже смартфони 2021 року.