Я подарую супернику шостий раунд, аби забити його у сьомому: Берінчик провів відкрите тренування перед боєм за титул WBO. ФОТО

Український боксер Денис Берінчик провів у Києві відкрите тренування перед поєдинком проти румуна Віорела Сіміона за титул WBO International

Про це повідомляє Еспресо.TV.

1 жовтня у Києві Денис Берінчик провів відкрите тренування в ході підготовки до захисту титулу WBO International у легкій вазі (до 61,2 кг) та поспілкувався з журналістами.

Бій відбудеться 8 жовтня під Києвом у заміському комплексі — Equides. Суперником Берінчика стане 38-річний румунський боксер Віорел Сіміон.

Під час відкритого тренування Денис Берінчик продемонстрував низку ударних комбінацій, вправи на спритність та влучність, які відпрацьовував у тренувальному таборі.

Загалом українець зазначив, що має план на бій та що підготовка до кожного поєдинку є індивідуальною.

"З різними суперниками боксуєш завжди по-різному. Це залежатиме в якому фізичному стані він прибуде. Як дасться згін ваги і як він буде налаштований на бій. Від цього багато залежить. Все покаже 8-ме число", - сказав Берінчик.

Він зазначив, що переглянув бої в яких брав участь Віорел Сіміон та відзначив, що вивчив боксерську поведінку суперника.

"Супротивник завжди буде йти вперед. Інших видів стилю він не має. Він завжди наполегливий, б’є бокові удари. У нього гарний прямий джеб", - розповів український боксер.

Також він пообіцяв "подарувати" супернику шостий раунд, а у наступній трихвилинці розібратися з румуном.

"Я подарую супернику шостий раунд аби забити його у сьомому", - сказав Берінчик.

Готувався до бою українець в Буковелі протягом шести тижнів, та ще тиждень працював у столиці.

За 16 років в професійній кар’єрі 38-річний Сіміон провів 25 боїв. З них в 22-х здобув перемоги (9 нокаутом) та ще в 3-х зазнав поразок. На рахунку 32-річного Берінчика 13 перемог (7 нокаутом) та жодної поразки.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb