Погрожували пістолетом та вимагали викуп за машину: в Одесі поліція схопила двох рецидивістів, що пограбували таксиста

В Одесі двоє озброєних молодиків викрали таксиста та вимагали в того $2 тис. за повернення авто

Про це повідомляє поліція Одеської області.

У Київському районі Одеси таксист підібрав двох пасажирів і повіз за місто.

По дорозі, на трасі Одеса - Чорноморськ, один з чоловіків навів на водія пістолет з вимогою віддати телефон і гроші. Після того, як водій віддав зловмисникам речі, вони вирішили забрати у таксиста автомобіль.

Таксист віддав їм документи, ключі від авто і пересів на заднє сидіння. Після цього викрадачі вимагали 2 тис.і доларів у водія за повернення машини протягом двох тижнів.

Поліцейські дізналися про подію від родичів потерпілого, який не виходив на зв'язок з ними. Того ж дня правоохоронцям вдалося знайти чоловіка і його автомобіль, а також затримати підозрюваних у злочині 20-річного жителя Одеси та 22-річного мешканця Овідіопольського району.

Виявилося, що викрадачі раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності - одесит був засуджений за грабіж, а його товариш був фігурантом з аналогічної справи.

Обом нападникам пред'явлені звинувачення за статтями Кримінального кодексу "Розбій", "Незаконне заволодіння транспортним засобом", "Вимагання" і "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини".

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо