"У два кліки": Приватбанк дозволив відкривати рахунки онлайн через додаток "Дія"

ПриватБанк дозволив проводити обов'язкову верифікацію та актуалізацію даних клієнтів через додаток "Дія"

Про це повідомила пресслужба Приватбанку.

Згідно з повідомленням, клієнти Приватбанку можуть проходити обов'язкову верифікацію чи актуалізацію власних даних через додаток державних послуг "Дія".

За словами голови правління ПриватБанку Петра Крумханзла, представлена командою Міністерства цифрової трансформації технологія шеринга документів в оновленому додатку "Дія" дозволяє звести верифікацію клієнтів до автоматичної процедури. 

"Будь-який наш клієнт може сформувати і передати банку електронний пакет документів за допомогою цього додатка. Два кліка. Нічого не потрібно нікуди нести", - цитує пресслужба слова Крумханзла.

За інформацією пресслужби, відтепер для актуалізації даних в Приватбанку клієнту треба лише відкрити документ в "Дії" та перегорнути на бік зі штрихкодом. Після того, як менеджер банку сканує відповідний код, "Дія" автоматично запитує дозвіл та формує цифрову копію документа з електронним підписом та передає її банку. 

Крім того, зазначається, що відтепер клієнти ПриватБанку відсьогодні можуть пред'явити цифровий паспорт замість оригіналу. Співробітник банка верифікує документ з "Дії" через QR-код.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb