Член ради НБУ звинуватив журналіста у тиску на регулятор за обговорення його слів про "перестріти в під'їзді" членів правління

Член ради НБУ Віталій Шапран заявив про політичний тиск з боку журналіста Тараса Березовця

Про це член Наглядової Ради НБУ Віталій Шапран написав у Facebook.

Відзначимо, після минулого допису Віталія Шапрана про скандал та порівняння методів дій щодо НБУ у 90-х (вбивство Вадима Гетьмана) та догани членам правління Нацбанку Катерині Рожковій та Дмитру Сологубу в одному реченні, багато людей прийшли з коментарями до члена Наглядової Ради НБУ.

Зокрема, прийшла з коментарем сама Катерина Рожкова. Однак її коментар, як і коментарі більшості дописувачів зараз недоступні.

Читайте також: Догани Рожковій і Сологубу: член Ради НБУ заявив, що заступників голови регулятора "могли б перестріти у під'їзді"

Журналіст Тарас Березовець зробив скрін коментаря виконавчого директора Центру економічної стратегії Гліба Вишлинського та написав "Де ж дно?"

Сам Вишлинський запитав Шапран чи дійсно той вважає "замовне вбивство найкращою відповіддю на інтерв'ю членів правління".

Шапран відказав, що його слова вирвали з контексту та перекрутили.

Водночас, Глібовицький перепитав: "тобто йдеться про прогрес від замовних вбивств до доган Ради НБУ як інструментів реагування на інтерв'ю?".

"От я і дочекався політичного тиску на НБУ. Політолог Тарас Березовец якого пов’язують із політичною діяльністю П.О. Порошенко дозволив собі зробити пост у Facebook де втяг із контексту одне речення з мого тексту про еволюційний розвиток корпоративного управління, перекрутив його зміст. Тому я відкрито заявляю про спробу політичного тиску на мене як на члена Ради НБУ, з боку осіб які обслуговують політичну опозицію.", - заявив він.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо