Чемпіон в 5 категоріях сумнівається, що підборіддя Ломаченко витримає міць Лопеса

Легендарний американський боксер Рой Джонс заявив, що на Василя Ломаченка у бою проти Теофімо Лопеса чекає найскладніше випробовування у кар'єрі

Про це повідомляє vRINGe.com.

За словами Джонса, у бою за титул абсолютного чемпіона світу, Ломаченко належить довести, чи він насправді є найкращим боксером світу, незалежно від вагової категорії.

"Це дуже цікавий бій. Я не можу дочекатися, щоб побачити його, тому що у Теофімо Лопеса вибухова міць. Чи зможе підборіддя Ломаченка витримати цю міць – це питання. Нам потрібно побачити, що у Ломаченка в запасі. Ломаченко належить довести, що він заслуговує бути першим серед найкращих боксерів світу. Йому доведеться використовувати кожен фінт з підручника, щоб пройти Теофімо Лопеса", - сказав Джонс.

Також він звернув увагу, що Ломаченко за своїми габаритами належить виступати у напівлегкій, а не легкій вазі.

"Ломаченко більше не домінує? Він б'ється проти великих бійців! Він же піднявся в 61 кг, хоча за своєю природою він боєць з 59 кг! Звичайно, він напружується проти цих хлопців. Вони більші, ніж він", - зауважив Джонс.

Бій Ломаченко – Лопес відбудеться 17 жовтня у Лас-Вегасі. Переможець стане абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,2 кг).

Василь Ломаченко володіє титулами WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації). Теофімо Лопес утримує пояс IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb