Алієв заявив, що армія Азербайджану взяла під контроль село Мадагіз в Карабасі та перейменував його. Вірменська сторона заперечує

7 жовтня перейменували зайняте армією Азербайджану третього жовтня село Мадагіз (вірменська назва) на Суґовушан. Вірменське Міноборони заявляє про дезінформацію

Президент Ільхам Алієв 7 жовтня підписав закон Азербайджанської Республіки "Про перейменування села Мадагіз азербайджанського Тертерського району в Суговушан", повідомляють news.az.

3 жовтня у Twitter Алієв написав про взяття села армією Азербайджану.

"Азербайджанська армія сьогодні підняла прапор Азербайджану в Мадагізі. Мадагіз - наш. Карабах - це Азербайджан!" - повідомив він.

 

Водночас, вірменське Міністерство оборони, а саме пресаташе Шушан Степанян 4 жовтня повідомила, що азербайджанські війська були вибиті з Мадагізу.

"Сторінки офіційних осіб Азербайджану і Туреччини в Twitter зараз один за іншим, святкують "звільнення Джабраїла", що є черговою фальсифікацією. А трохи пізніше документально представимо втечу з Мадагізу", - написала вона і пізніше додала відео під назвою "Втеча з Мадагізу".

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо