В Одесі голова благодійного фонду назвала Степанова боягузом за заперечення нестачі ліжок для хворих на COVID-19

Одеський волонтер, глава благодійного фонду "Корпорація монстрів" Катерина Ножевнікова вважає, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов "боягузливо намагається ігнорувати кризу з нестачею місць в одеських лікарнях"

Про це повідомляє одеське видання "Думська".

Раніше міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що інформація про  відсутність вільних ліжок для пацієнтів з коронавірусом в Одесі неправдива.

"Остання "зрада" була в Одесі, що у нас повністю закінчилися ліжка. Це повна неправда. Звичайно, там є ліжка, і ми відстежуємо це по всій країні ... У нас є ліжка в Одесі, і ми вводимо додаткові ліжка", - зазначив Степанов.

На думку міністра, інформація від лікарів і волонтерів про те, що лікарні не приймають нових хворих через брак ліжок, недостовірна.

Читайте також: В Україні - новий антирекорд заражень коронавірусом: 4753 випадки впродовж доби

Водночас, очільниця благодійного фонду "Корпорація монстрів" Катерина Ножевнікова відповіла міністру:

"Труднощі, кажете? Які вирішуються? Людей виставляють з швидких і відправляють додому. І вирішуються проблеми не вами, а тут, на місці і лише під тиском. Назвати чорне білим це так зараз прийнято у представників влади? Замість того, щоб вирішувати питання на місцях і привести до тями департамент охорони здоров'я Одеси, ви вирішили написати, що це зрада ... Боягузливий вчинок. Не очікувала."

Степанов заявив, що ситуацію з коронавірусом перед виборами "використовують деякі політичні діячі".

Водночас, сам міністр балотується під першим номером в списку "Слуги народу" в обласну раду Одещини.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо