Відтепер журналістів до Ради пускатимуть за разовими перепустками

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження, яким змінив порядок допуску журналістів до будівлі ВР в умовах епідемії коронавірусу COVID-19

Відповідне розпорядження з'явилось на сайті ВР.

Так, Разумков вніс зміни до свого розпорядження від 12 березня “Про додаткові заходи із запобігання виникненню гострої респіраторної хвороби”.

Згідно зі змінами, в адміністративній будівлі Верховної Ради (вул. Грушевського, 5) дозволяється присутність представників ЗМІ при наявності постійної картки акредитації та разових додаткових перепусток у наступній кількості:

"Від телевізійних каналів допускається не більше двох знімальних груп (до 4 осіб), від інформаційних агентств – до 2 осіб, а від інших видань – по 1 особі", - йдеться в розпорядженні.

Допуск до парламенту за адресою вул. Грушевського, 5 буде здійснюватися через під’їзд № 1 дотримуючись черги (за наявності постійної картки акредитації та разових додаткових перепусток, які будуть видаватися на вході в будівлю, і повинні бути повернуті на цей пост після закінчення робочого дня).

Допуск операторів/фотокореспондентів з обладнанням в ложу преси відбуватиметься також дотримуючись черги.

Попередні додаткові картки журналістів є недійсними.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо