Шевченко назвав причину ганебної поразки збірної України від Франції

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що причиною розгромної поразки від Франції в товариському матчі стали кадрові проблеми, які виникли через спалах у команді коронавірусу

Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

За словами Шевченка, збірна України програла Франції з рахунком 1:7 через складну кадрову ситуацію, яка склалася через спалах у команді коронавірусу.

"У нас зараз дуже багато проблемних позицій, і ми не розуміємо, кого зможемо довикликати на найближчі поєдинки. Наразі ситуація дуже важка, але потрібно якось із неї виходити. Ми викликали футболістів молодіжної зірної. На нас чекають два відповідальні матчі, із Німеччиною та Іспанією. Гравці "Шахтаря" ще завтра будуть проходити тести, після цього стане зрозуміло, кого ми зможемо викликати із цієї команди", - сказав Шевченко.

Він додав, що ті, хто вийшов на поле проти Франції, намагалися грати.

"Порівнювати наші дві команди наразі неможливо, але деякі відрізки в нашому виконанні були непоганими — зокрема, початок другого тайму. Франція — чемпіон світу, на жаль, ми не змогли привезти наш найкращий склад, щоб якось намагатися конкурувати з нею", - зазначив Шевченко.

Також він нагадав, що попереду на збірну України чекають два матчі Ліги націй проти Німеччини та Іспанії.

"Сьогодні, визначаючи склад, я виходив із того, що в нас попереду два офіційні матчі. Нам треба планувати, кого ми будемо ставити на поєдинки з Німеччиною та Іспанією, а ми наразі навіть не знаємо, кого зможемо використати. Поки що ми працюємо з тим колективом, який є в наявності, — 18 польових гравців та один воротар. Ті, кого ми будемо довикликати, робитимуть тести", - підкреслив Шевченко.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb