У США відбулися дебати кандидатів у віцепрезиденти республіканця Майка Пенса і демократки Камали Гарріс

У столиці штату Юта місті Солт-Лейк Сіті відбулися дебати кандидатів у віцепрезиденти США між чинним віцепрезидентом республіканцем Майком Пенсом і демократкою Камалою Гарріс

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Гарріс критикувала режим Дональда Трампа за дії в умовах пандемії коронавірусу, від якого померли понад 210 тис. громадян США, звинувачувала президента в зраді щодо союзників і партнерів по НАТО і нагадувала про захоплення Трампа авторитарними лідерами, зокрема Володимиром Путіним.

Також Гарріс розкритикувала відмову Трампа засудити білих націоналістів під час дебатів із кандидатом у президенти Джо Байденом.

Пенс, своєю чергою, захищав економічну політику адміністрації Трампа та кроки у боротьбі з COVID-19, а також назвав заслугою Трампа ліквідацію лідера терористичної організації "Ісламська держава" Абу Бакра аль-Багдаді.

На відміну від дебатів Трампа і Байдена, дебати кандидатів у віцепрезиденти пройшли без взаємних образ, кандидати рідко перебивали одне одного, проте модераторка Сюзан Пейдж робила Пенсу зауваження за затягування виступів довше відведеного йому часу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb