МОН порекомендувало з 15 жовтня перейти на дистанційне навчання в закладах вищої та професійної освіти

Через погіршення епідеміологічної ситуації МОН рекомендувало запровадити дистанційне навчання в закладах вищої та професійної освіти з 15 жовтня до 15 листопада

Про це йдеться в листі МОН до керівників закладів вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти.

"У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні, спричиненої поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), Міністерство освіти і науки України рекомендує запровадити дистанційне навчання в закладах вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної)  освіти з 15 жовтня до 15 листопада 2020 року", - йдеться в повідомленні.

Також здобувачам освіти, які проживають у гуртожитках рекомендують тимчасовий виїхати на період з 15 жовтня до 15  листопада 2020 року.

"Організація виїзду не може носити примусовий характер та має враховувати максимально безпечні умови переміщення здобувачів освіти", - йдеться в повідомленні.

Так, студенти, які виїжджають з гуртожитків у період з 15 жовтня до 15  листопада 2020 року, мають бути звільнені від оплати за проживання за цей період. 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb