Нардеп-"слуга" Богуцька назвала однопартійця Качуру "тупим чоботом" за захист російських вакцин: той подає до суду

12 жовтня нардеп-"слуга" Олександр Качура заявив, що позиватиметься на Єлизавету Богуцьку до суду

Про рішення подати позов на однопартійницю нардеп-"слуга" Олександр Качура написав у Facebook.

11 жовтня Єлизавета Богуцька оприлюднила відео Качури на одному з телеканалів, де той, за її словами, захищав "російську вакцину" від коронавірусу.

Читайте також: "Це працює не так": головний інфекціоніст США сумнівається, що російська вакцина від коронавірусу готова до широкого використання

"Олександр Качура вирішив вакцинуватися російським винаходом вслід за моральним наставніком- Віктором Медведчуком. Його вже й ріс ТВ цитує, мовляв, мудрий такий політик в СН. Мені плювати, що там собі вирішив Качура вколоти, але говорити про те, що він піклується про здоров'я української нації- це вже занадто. Це ж треба взагалі бути тупим чоботом, щоб на українцях тестуватимуть російські медичний напівфабрикат!" - написала Богуцька.

Читайте також: Не раджу вірити в “ініціативи” окремих циніків, які вакцинувалися неперевіреними засобами, - Зеленський відповів Медведчуку

Водночас, Богуцька відзначила наступне:

"Найцікавіше, що вони порять всяку х**нь у відкритому ефірі, а критикувати їх вони ж просять в закритих фракційних чатах, щоб не виносити сміття з хати: "Давайте поклянемося дружити і ніколи не зраджувати один одного!" 

Нардеп Качура зреагував на допис Богуцької, заявивши, що подає до суду.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо