Був трохи п'яний: Ломаченко підтвердив, що у нього стався конфлікт з тренером Лопеса

Український боксер Василь Ломаченко підтвердив, що у 2018 році у нього стався конфлікт із батьком та тренером американця Теофімо Лопеса

Про це Ломаченко заявив у інтерв'ю Top Rank Boxing.

За словами Ломаченка, у нього справді у грудні 2018 року стався конфлікт з Теофімо Лопесом-страшим та додав, що тренер його наступного суперника був п'яний.

"Я думаю, що він був трохи п'яним. Лопес-старший почав говорити про свого сина. Йому не сподобалася моя реакція.Батько Лопеса сказав: "Мій син тебе знищить, мій син тебе з'їсть". Лопес-старший підійшов надто близько, після чого його друзі взяли його і вивели звідти. Я думаю, що це було дуже тупо. Це не було розважливо і розумно. Ти дорослий чоловік, батько. Що ти робиш? Звичайно, коли я буду битися з Теофімо, я не забуду, що він зробив ", - сказав Ломаченко.

Поєдинок Ломаченко – Лопес відбудеться 17 жовтня у Лас-Вегасі. Переможець стане абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,2 кг).

Василь Ломаченко володіє титулами WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації). Теофімо Лопес утримує пояс IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb