Нарешті покажу всі 100%: Ломаченко пообіцяв провести проти Лопеса найкращий бій в кар'єрі

Український боксер Василь Ломаченко пообіцяв провести проти американця Теофімо Лопеса найкращий поєдинок у кар'єрі

Про це повідомляє vRINGe.com.

За словами Ломаченка, йому раніше не вдавалося показати всі свої навички на 100%, проте у поєдинку з Лопесом він пообіцяв це зробити.

"Так вже вийшло, що я ніколи раніше не показував свої навички на все 100%. Завжди щось заважало. У поєдинку з Хорхе Лінаресом я бився незважаючи на проблеми з плечем. У бою з Хосе Педрасою я провів перший поєдинок після операції. У сутичці з Ентоні Кроллою я зламав руку, але все одно його нокаутував. У мене багато перемог через відмову суперників. А тепер я готовий на 100%, повністю здоровий, ніщо не турбує. Хочу перемогти. Хочу, щоб саме цей бій став найкращим у моїй професійній кар'єрі. Запропоную йому все, що вмію. Думаю, бій вийде на диво", - сказав Ломаченко.

Бій Ломаченко – Лопес відбудеться 17 жовтня у Лас-Вегасі. Переможець стане абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,2 кг).

Василь Ломаченко володіє титулами WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації). Теофімо Лопес утримує пояс IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb