Спаринг-партнер розповів про приголомшливі якості Усика

Британець Девід Аллен назвав українця Олександра Усика найяскравішим боксером, з яким йому доводилося спарингувати

Про це повідомляє vRINGe.com.

За словами Аллена, після перебування у таборі Олександра Усика, він з нетерпінням чекає на бій українця з британцем Дереком Чісорою, який відбудеться 31 жовтня у Лондоні.

"Усик реально дуже швидкий. Тепер ще більше чекаю бою Усик - Чісора. Чому мене так цікавить ця сутичка? Та тому, що я як і раніше вважаю, що якщо Дерек його впіймає ударом, то нокаутує. Усик безударний? Ні, дурниця. Він може бити сильно. Але коли з ним б'єшся, то виникає абсолютно інша проблема: ти просто не бачиш і не розумієш, звідки ці удари прилітають", - сказав Аллен.

Він додав, що після першого тижня спарингів з Усиком вважав, що українець переможе Чісору рішенням суддів, проте потім змінив думку.

"Після другого тижня спарингів вирішив, що Усик зупинить Чісору в другій половині бою. Але не виключаю, що Дерек все ж впіймає його і нокаутує. Дуже цікавий бій. Без уяви, чим все закінчиться", - зазначив Аллен.

Також він назвав Усика найяскравішим боксером, з яким йому доводилося спарингувати.

"Усик - найяскравіший боєць з усіх, з ким я коли-небудь спарингував. Неймовірний талант. Спаринги пройшли дуже круто. Він дуже точно працює, позамежна ефективність. Моя думка? Думаю, деякі фішки він робить навіть краще і швидше, ніж Тайсон Ф'юрі. Але він занадто дрібний, з Тайсоном йому не впорається. А ось з іншими бійцями у нього хороші шанси", - переконаний Аллен.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb