У Борисполі працівниця прокуратури Києва збила на пішохідному переході 11-річну дівчинку, постраждала в реанімації

У вівторок, 13 жовтня, у Борисполі співробітниця управління прокуратури Києва збила на пішохідному переході неповнолітню дівчинку

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

"Приблизно об 11:45 працівниця одного із управлінь прокуратури міста Києва, яка перебуває у відпустці по догляду за дитиною, перебуваючи за кермом транспортного засобу Mersedes, рухаючись по одній із вулиць міста Борисполя на нерегульованому пішохідному переході здійснила наїзд на неповнолітню. Потерпілу каретою швидкої допомоги госпіталізовано до міської лікарні", - йдеться у повідомленні.

Слідчі ДБР затримали водійку, вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру і обрання запобіжного заходу.

Водночас Патрульна поліція Київської області повідомляє у Facebook, що ДТП трапилася на вул. Київський шлях в центрі Борисполя.

"41-річна водійка авто Mercedes не надала перевагу у русі по пішохідному переходу малолітній дитині. Потерпілу шпиталізували", - повідомили у поліції.

На відео, оприлюдненому поліцією, видно, як дитина йде пішохідним переходом, перед яким зупинилися два автомобілі. В цей час у крайньому лівому ряду на швидкості з'являється позашляховик, який збиває дитину і зупиняється на деякій відстані за пішохідним переходом.

За даними ТСН, постраждалій 11 років, вона перебуває в реанімації з травмою голови та зламаною ключицею.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb