"Сьогодні ми всі вклоняємось нашим воїнам": Зеленський привітав захисників України зі святом

Президент України Володимир Зеленський у День захисників України привітав громадян зі святом і закликав пам'ятати про подвиги українських воїнів

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента України.

"Сьогодні ми всі вклоняємось нашим воїнам за мирне небо та спокійний сон в українських містах і селах. Погодьтеся, ми дуже швидко звикаємо до хорошого, сприймаємо це як звичний стан речей. Та не маємо забувати: коли ми вечеряємо у ресторані, їдемо з друзями на пікнік, граємося зі своїми дітьми, розважаємось, подорожуємо, одним словом - живемо, є ті, хто зі зброєю в руках і вдень, і вночі, і в спеку, і в мороз боронить нашу Батьківщину. Щоб усі ми могли жити звичайним життям, а Україна мала самостійність і незалежність. Сьогодні ми дякуємо їм усім: хоробрим чоловікам і жінкам, хлопцям і дівчатам зі Збройних сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби та інших силових структур. Дякуємо добровольцям, волонтерам, медикам і всім, хто служить Батьківщині", - сказав Зеленський на церемонії складання урочистої клятви ліцеїстами Київського військового ліцею ім. Івана Богуна.

Президент також згадав героїв, які віддали життя за Україну.

"Сьогодні ми вшановуємо пам'ять героїв, які віддали життя за свободу та самостійність України. Їхній подвиг пам'ятатимуть усі прийдешні покоління українців", - йдеться у привітанні на сайті Офісу президента.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb