Лікарня інтенсивного лікування Горішніх Плавнів отримала апарат гемодіалізу від Ferrexpo

Компанія Ferrexpo передала Лікарні інтенсивного лікування I рівня м. Горішні Плавні апарат гемодіалізу "штучна нирка" Diapact (виробництва компанії BRAUN, Німеччина)

Даний апарат буде використовуватися у відділенні реанімації для проведення гемодіалізу пацієнтам з гострою нирковою недостатністю, поліорганною недостатністю (в т.ч. викликаною COVID-19) та інтоксикаціями. Вартість цього обладнання склала понад 1,1 млн. гривень.

"Ми вдячні Компанії Ferrexpo за такий подарунок, який допоможе підтримувати життєдіяльність наших пацієнтів. Дуже цінно, що крім допомоги, пов'язаної з боротьбою з коронавірусом, ми отримуємо обладнання, яке життєво необхідне й в не епідемічний період", - відзначили в медустанові.

Компанія Ferrexpo продовжує стежити за ситуацією з поширенням коронавірусу, вивчати потреби лікарень та оперативно закривати їх в рамках своєї програми допомоги в боротьбі з COVID-19.

Довідка про компанію:

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво та експорт високоякісних залізорудних котунів, використовуваних у виробництві сталі. Група Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером котунів серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2019 р. Компанія виробила 10,5 мільйонів тонн залізорудних котунів. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнама, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO. Додаткову інформацію можна знайти на сайті www.ferrexpo.com