Напад на волонтера партії УДАР: зловмиснику повідомили про підозру

Чоловіку, який наніс агітатору УДАРу ножове поранення в область шиї 14 жовтня, повідомили про підозру у замаху на умисне вбивство

Про це повідомила пресслужба Київська міська прокуратура у Facebook.

"За погодження Київської місцевої прокуратури № 9 чоловіку, який 14 жовтня 2020 року наніс численні ножові поранення волонтеру, повідомлено про підозру у закінченому замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України)",  - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що встановлено, що підозрюваний підійшов на вулиці до волонтера, який роздавав агітаційні газети. Між ними виникла словесна перепалка, у ході якої чоловік дістав ніж та почав наносити волонтеру удари в різні частини тіла.

"У результаті нападу потерпілий отримав численні ножові поранення, у тому числі в область шиї та грудної клітини, та був госпіталізований у тяжкому стані", - йдеться в повідомленні.

Так, нападника затримали на місці події у порядку ст. 208 КПК України.

У пресслужбі наголосили, що найближчим часом до Солом’янського районного суду Києва буде скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb