У Хмельницькому попрощалися з 26-річним бійцем ООС Олександром Фариною, який помер унаслідок тяжкого поранення

15 жовтня у Хмельницькому попрощались із 26-річним військовим Олександром Фариною, який 11 жовтня помер у Київському госпіталі

Про це повідомляє Суспільне.

Хлопець проживав у Хмельницькому. Служив Фарина у 8-му окремому полку спецпризначення, згодом перейшов на контрактну службу в 128-му окрему гірсько-штурмову бригаду.

Юрій Рибак, начальник штабу громадського формування "Подільська Січ" розповідає: "Він був справжнім патріотом, не міг бачити, що робиться, переживав всім серцем. Підписав контракт, потрапив у 128-му бригаду".

Він додає, що Фарина отримав поранення під кінець служби, коли мав демобілізуватися.

Василь Довгань – бойовий побратим Олександра, згадує його як енергійну та життєрадісну людину: "він був серед нас наймолодший. Хороший спортсмен, життєрадісний був, веселий завжди, енергійний. Ніколи в нього не було ніякої печалі, завжди підтримував побратимів своїх. На початку війни ми так його берегли, в бій не брали з собою".

Павло займався боксом разом з Олександром. Хлопець розповідає, військовий – на кілька років за нього старший, завжди підтримував та допомагав у спорті: "знаю цю людину як вольовиту. Людина сильна, здібна. Красава Саня, воїн, захищав нашу батьківщину. Хороші спогади. Багато чого нас навчив, здібний був боксер".

Фарину поховали у Хмельницькому на Алеї Слави, що на кладовищі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb