Вибух на Позняках: поліція відкрила нове провадження через виявлену зброю та вибухонебезпечні речовини в одній з квартир

Власника квартири в будинку на Позняках, в якій виявили нелегальну зброю, затримано

Про це повідомляє портал КМДА.

В одній із квартир будинку на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5 рятувальники знайшли вогнепальну зброю, боєприпаси та вибухонебезпечні рідини. Про це повідомили у Департаменті муніципальної безпеки КМДА.

Зазначається, що 14 жовтня під час проведення робіт із повернення речей мешканцям будинку на Соломії Крушельницької, 1/5, в одній із квартир знайшли нелегальну вогнепальну зброю. Зокрема, із квартири вилучено пістолети, рушниці, боєприпаси та ємкості, попередньо, із вибухонебезпечною речовиною.

Відкрито кримінальне провадження. Вилучену зброю, боєприпаси та ємкості передано до поліції для проведення слідчих дій. Власника квартири затримано.

Нагадаємо, 13 жовтня рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби "Київська служба порятунку" розпочали пошук та повернення особистих речей мешканцям будинку на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5, пошкодженого внаслідок вибуху у червні.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо